Wegwijzer Voorkeursformaten

Gebruiker:EYE Filmmuseum

EYE Filmmuseum is het nationale filminstituut en het enige museum voor filmerfgoed en filmkunst in Nederland. EYE is in 2010 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Stichting Nederlands Filmmuseum (behoud, beheer en beschikbaarstelling van filmerfgoed), de Filmbank ­(beheer en promotie van experimentele films), het Nederlands Instituut voor Filmeducatie (landelijke filmeducatie) en Holland Film (internationale promotie van de Nederlandse film).

PlaatsAmsterdam
ISIL code De ISIL kent een uniek nummer toe aan elke erfgoedinstelling in de wereld en is een ISO standaard (ISO/DIS 15511). Een lijst van toegekende ISIL-codes is beschikbaar op https://www.nationaalarchief.nl/archiveren/kennisbank/isil-codesonbekend
ContactpersoonWalter Swagemakers
E-mailadresinfo@eyefilm.nl
Websitehttps://www.eyefilm.nl


Belang

Download deze tabel als CSV

Plot van formaten

De matrix geeft de verhouding weer in vier kwadranten tussen de Houdbaarheid van formaten (horizontaal) en het Belang van de formaatfamilie voor je instelling (verticaal), met een gunstige score rechtsboven (hoge houdbaarheid en hoog belang) tot ongunstige score linksonder (lage houdbaarheid en laag belang). Zweef met je muisaanwijzer boven een bolletje om de betreffende formaten af te lezen.

HoudbaarheidBelang


Download deze tabel als CSV